Київ активно готується приймати гостей та учасників "Євробачення-2017". Окрім оформлення головної сцени, продажу квитків та озеленення міста, подбали й про безпеку іноземців в аеропорту "Бориспіль".

Про це повідомляє Autonews.

Напередодні пісенного конкурсу своє перше чергування розпочне унікальна пожежна машина Rosenbauer Panther 5. Середня вартість такої новинки із футуристичним дизайном складає не менше мільйона євро.

Аеродромний пожежний автомобіль здатний перевозити 14 500 літрів вогнегасних речовин, а потужність насоса коливається у межах 152 літрів в секунду, тобто за хвилину він забезпечує подачу у 9 тонн.

Panther 5 оснащений потужним турбодизель ним двигуном - 700 кінських сил та автоматичною коробкою передач. Машина може розвивати середню швидкість до 80 км / год за 30 секунд, а максимальний показник складає - 120 км / г.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що фан-зону на Софіївській площі у столиці прикрасять напередодні "Євробачення-2017". На площі 200 на 200 метрів з'явиться газон та близько 10 тисяч різних видів тюльпанів. Встановлять також триметрову інсталяцію у вигляді мікрофона.