У столиці напередодні "Євробачення-2017" прикрасять фан-зону на Софіївській площі.

Про це повідомляє "Сегодня".

Авторами ідеї виступили активісти із FolkUkraine, які оприлюднили проект підготовки головної сцени конкурсу. Глядачів, згідно плану, розмістять недалеко від пам'ятника Богдану Хмельницькому.

Планується, що загальна площа фан-зони складатиме 200 на 200 метрів, а всю територію поблизу неї встелять газоном, на якому пізніше посадять тюльпани: щонайменше 10 тисяч. На сцені встановлять величезний за розмірами телевізор,а неподалік буде інсталяція у вигляді мікрофону, висота якого перевищує три метри.

Відкриють майданчик для фанатів вже наприкінці наступного місяця. Усі охочі зможуть прийти на перегляд фільму, в якому розповідається вся історія конкурсу та шлях України до перемоги у ньому.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Києві облаштують систему точкового освітлення в рамках підготовки до "Євробачення-2017".