Поведінка мера міста під час зборів сумського активу "Українського вибору" в Конотопі вимагає не тільки оцінки правоохоронних органів, а й пильної уваги психіатрів, заявили в прес-службі "Українського вибору - Права народу".

Приводом для подібної реакції стала поведінка міра Конотопа А.Семеніхіна 26 квітня на заході "Українського вибору", а також звернення мера до жителів міста за місцевим телеканалу.

"В кінці півторагодинний дискусії, в якій брали участь представники нашого Руху, громадських об'єднань Сумщини, а також представники "Свободи", НК "Азов" і "Правого сектора", до зали, де проходили збори, увійшов мер Конотопа Артем Семеніхін. Протягом 15 хвилин він слухав виступаючих, але не зміг оскаржити жодного слова, сказаного на заході. Саме тому він дочекався закінчення зборів, а вже потім закотив істерику. І не тому, що був не згоден з тими, хто говорив, а тому, що він - мер, а значить, йому можна, і тому, що не здатний відстоювати свою точку зору інакше як за допомогою грубої сили. Саме тому Артем Семеніхін і поводився відповідно: в припадку сказу, втративши людську подобу, ображав учасників зборів, ламав прапорці, перевертав столи", - йдеться у заяві прес-служби.

Представники "Українського вибору - Права народу" вже звернулися в органи Національної поліції з вимогою дати оцінку хуліганським діям мера.

"Однак виявилося, що це ще не все. На наступний день після того, як Артем Семеніхін закотив істерику на зборах громадських об'єднань, він виступив на телеканалі ТРО "Кон-Такт"... Мер голослівно заявив про те, що нібито на зборах планувалося "легалізувати Сумську народну республіку", "проголосити референдум"... Далі, почавши розповідати про спортсменів на танках, мер остаточно втратив зв'язок з реальністю. Ми вбачаємо в стані Артема Семеніхіна рідкісне поєднання параної і манії величі і висловлюємо щире співчуття всім жителям Конотопа", - підкреслили в прес-службі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень
Показати ще

Громадський рух "Український вибір - Право народу" заявило про клінічну брехливысть бездоказових звинувачень, озвучених мером.

"Крім звернення до поліції, наш Рух готує документи для звернення до суду про захист своєї честі, гідності та ділової репутації, а також вимагатиме психіатричного огляду мера Конотопа Артема Семеніхіна", - підсумували в прес-службі.