Президент Динамо Ігор Суркіс прокоментував ситуацію з майбутнім головного тренера київської команди Сергія Реброва.

«Я не говорив ні з одним тренером, як пишуть в інтернеті - ні з Хацкевич, ні з Лужним, ні з Калитвинцевим. Ні з ким не говорив. Настане момент, коли закінчиться чемпіонат, ми сядемо за стіл переговорів разом з Сергієм Станіславовичем, щоб прийняти рішення.

Я пропонував йому взимку контракт, але він попросив допрацювати свою поточну угоду, а потім приймати рішення. Це нормальна практика.

Звичайно, не все залежить від мене, багато що залежить і від Реброва. Чи хоче він працювати, прогресувати і досягати результату, чи є для цього необхідна мотивація.

Зрозуміло, що в будь-якій команді можуть бути провали, але їм не можна повторюватися постійно.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Уже в наступному сезоні у Динамо будуть інші завдання - це потрапляння в Лігу чемпіонів, боротьба за чемпіонство. А цього року ми зосередимося на перемозі в Кубку України», - сказав Суркіс в програмі «ПроФутбол».

Як повідомляв портал Знай.ua, Динамо розгромило Ворсклу в товариському матчі.