Президент Динамо Ігор Суркіс прокоментував відміну кубкової зустрічі між Полтавою та донецьким Шахтарем. На думку президента київського Динамо, не повинно бути так, що одні команди грають на подібних полях, а інші ні. Ці закулісні ігри ФФУ не прикрашають наш футбол.

-У Кропивницькому ми програли на бетоні але не жаліємось. Не повинно бути так, що одним матч скасували, а інші грають, тому що нібито виросла трава. Під цією травою точно таке ж поле, як було в Полтаві. Але ми завжди граємо в футбол на будь-яких полях і розуміємо, що ситуація в країні така, що не кожен може підготувати газон, - сказав Суркіс.

Окрім того, очільник Динамо вважає, що якби не осічка у матчі з Зіркою Динамо продовжувало боротись за золоті медалі чемпіонату, адже відрив від Шахтаря був би 8 очок і попереду ще дві очних зустрічей.

Також Ігор Суркіс наголосив, що поле стадіона в Одесі гірше ніж в Полтаві, проте це не завадило одеситам відіграти там 3 поєдинки.

Як вже повідомляв портал Знай.ua, президент Динамо не хоче, аби канали Футбол ганьбили його клуб.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще