Президент УПЛ Володимир Генінсон розповів, про формат наступного чемпіонату України з футболу, який обрали на засіданні клубів Прем’єр-ліги.

-Ми вирішили, що у наступному розіграші Прем’єр-ліги буде грати 12 команд у 4 кола. Тобто, буде два етапи, в кожному по 2 кола. Головна зміна у порівнянні з цим сезоном – це плей-офф. Через декілька днів ми зможемо об’явити про це офіційно, - цитує Генінсона інтернет-ресурс Xsport.

Також зі слів президента УПЛ, обидва телетранслятора підтримують такий формат. Проте тему єдиного телевізійного пулу сьогодні не зачіпали. Головне, на його думку – це скільки грошей отримають клуби, і якою буде єдина картинка.

Окрім цього, піднімалось питання з приводу орендованих гравців та проведення зимового збору для національної команди.

Як вже повідомляв портал Знай.ua, президент Динамо вважає, що команда на правильному шляху.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще