У 26-му турі чемпіонату України з футболу Динамо поступилося Шахтарю (0:1). Президент киян Ігор Суркіс прокоментував цей поєдинок і розказав, що чекає на команду попереду.

- З точки зору видовищності, напевно, це одна з найгірших ігор за останні роки. Маю на увазі, для глядачів. Коли в минулому матчі в Києві ми програли 3:4, на полі був зовсім інший футбол: на швидкості, з емоціями, небезпечними моментами. Але тоді ми ще боролися за чемпіонство.

За останні роки Шахтар більше разів ставав чемпіоном, значить, вони сильніше — з цим не посперечаєшся. Ми ж зараз не будемо розбирати гравців по лініях. Склад повинні обговорювати тренери.

Що потрібно змінювати? Потрібно зберігати структуру гри і боротися з першої до останньої хвилини. Сьогодні ми пропустили необов'язковий м'яч, судячи з того, як грали обидві команди, гадаю, закономірним був би нічийний результат. А на рахунок змін... «Барселона» теж багато років поспіль була на першому місці, а сьогодні там «Реал». Немає нічого постійного, потрібно рухатися далі.

Що чекає команду попереду: перезавантаження? Якщо порівняємо склад, який грав восени і сьогодні, вони абсолютно різні. Заграв Шепелєв, на заміну вийшов Циганков, футболістом основного складу став Бесєдін. Також у нас два абсолютно нових центральних захисника. Не буває так, що п'ять чоловік вводяться в основний склад, і це проходить непомітно. Вважаю, що ми знаходимося на правильному шляху, і за залишок чемпіонату ми оцінимо якість гри і зробимо відповідні висновки.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Гірників вже можна вітати з чемпіонством? Вітати треба, коли їм будуть вішати на груди медалі. А взагалі, це можна було зробити і після першого кола. Не має значення, 11, 14 або 8 очок відставання. Важливо, яку якість гри ми будемо показувати до кінця чемпіонату

Щодо подальшої долі Сергія Реброва, то це вирішиться після завершення сезону, - передає слова Ігоря Суркіса клубна прес-служба.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що наступного сезону в УПЛ знову буде лише 12 команд.