На центральному матчі 26-го туру чемпіонату України з футболу Динамо - Шахтар (0:1) найактивніші фанати столичного клубу шизували по повній програмі. Для цього провели спеціальну акцію, вдягнувшись у все біле. Не обійшлося і без ексцесів: ультрас провокували до бійок, кидали в інших уболівальників фаєра. Таку поведінку розкритикував блогер і автогонщик Олексій Мочанов. Ультрас не забарилися з відовідю.

- В українському фейсбуці є велика проблема: якщо у людини з'являється кілька тисяч дописувачів, то він починає вважати себе медіа-месією. Він вірить у своє особливе призначення і вчить всіх життя з будь-яких питань. Таким ось опініон-лідером став Олексій Мочанов (Alex Mochanov), який написав великий пост про відвідування матчу ДК - ШД. У пості Льоша написав який він класний і справжній фанат ДК, не те що ось ці недофанаты - ультрас з піротехнікою на секторах. Наш герой в ковбойському капелюсі не скупиться на образи: каже, що фанати - дикуни і аборигени, які, мабуть, проносять піротехніку "в жопі", тому так і смердить. Ну і звичайно головна проблема, що Льошкіним друзям з корумпованою Football Federation of Ukraine поведінка ультрас не подобається. Те саме ФФУ, яке планомірно вбиває наш футбол.

Що ми хочемо сказати нашому ковбою? Дикуни з Ультрас Шахтар Донецьк з перших днів вели боротьбу з ватною заразою на своїй землі. Їх переслідували, викладали списки учасників руху з їх контактними даними, виловлювали по одному. Кілька тисяч цих дикунів воювали і воюють в АТО. Ultras FCMK, Чорноморця та інших східних областей робили все, щоб ватна хвороба не пішла по країні. Учасники всіх ультрас-рухів надають допомогу та є учасниками АТО.

Незважаючи на масовий спад інтересу до футболу, незважаючи на те, що на матчі УПЛ ходить по 5-6 тисяч осіб, з них у тому ж Києві більше тисячі - це представники WBC Ультрас Динамо & РОДИЧІ. Переважна більшість київських уболівальників не може доїхати на домашній матч на Олімпійському, зате тисячі київських ультрас колесять на виїзні ігри по всій Україні і чимало тих, хто на останні гроші пробиває євроматчі.

Здавалося б, є всі передумови до занепаду руху, але ми відомі у всій Європі. Про нас регулярно пишуть провідні ультрас-видання.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Коли кілька місяців тому на матч ДК - Бешикташ приїхало шість тисяч турків, які тероризували весь Київ, то за честь клубу, міста і країни заступилися саме дикуни. Саме вони відбили чимало звичайних хворів з лап приїхали гостей.

Льоша, ти так захоплюєшся футболом на Камп Ноу. От і їдь на матчі цих модних команд. Звичайно, в Україні футбол можна зробити популярним, але щось у твого дружка Павелка це ніяк не виходить (ультрас ж винні).

Ми ж будемо підтримувати наш клуб всіма можливими способами за будь-яких обставин. Навіть незважаючи на твоє ниття, - йдеться у заяві в одній із соцмереж.

До вашої уваги відео агресивної поведінки донецьких і столичних ультрас.

Нагадаємо, раніше портал Знай.ua повідомляв, що ультрас Динамо яскраво запалювали на матчі з Шахтарем.