Більшість водіїв ставляться до своїх машин іноді краще, ніж до жінок – витрачають купу грошей на ремонт, технічне обслуговування та дуже сердяться, якщо раптом на капоті помітять подряпину. Не став виключенням і український шоумен Сергій Притула.

На сторінці у Facebook він вперше розповів про авто, яке значило для нього більше від інших, адже саме на ньому він регулярно їздив у зону АТО, допомагати українським бійцям.

Притула згадує, що придбав доволі габаритну машину для того, щоб возити у садок сина, їздити на гастролі. Обирати довелося довго, але з-поміж елітних салонів Range Rover виявився найбільш оптимальним варіантом.

"Твої сумні фари, у яких застигли сухі сльози. Я не купив, я викупив тебе, як породистого пса, якого хтось сприйняв за дворняжку", - додав ведучий.

За словами Притули, "залізний кінь" витерпів безліч випробувань: подряпин арматурою, постійні затори, побитий бампер та спущені колеса, тому сприймався швидше не як засіб пересування, а як друг.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Коли я всю зиму від’їздив за твоїм кермом, то зрозумів, що вже ніколи нікому тебе не віддам", - відзначив Сергій.

Втім, найбільш відповідальною місією для своєї "лялечки", як називав габаритний Range Rover Притула, стали поїздки на Донбас. Чого тільки він не возив українським захисникам – сучасні бронежилети, технічне оснащення, продукти, цигарки. Відвідав стільки міст, що і перерахувати було складно: від Широкиного до Кримського, десятки тисяч кілометрів.

Такі марафони не витримає навіть елітне авто, тому із часом Притулі довелося його продати, хоч того зовсім не хотілося.

"Повір, я відривав тебе від серця. У мене більше вже ніколи не буде такого Ведмедика, як ти. І ти також, кому б ти не дістався, не будеш такий відданий, як був мені", - підсумував шоумен.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Сергій Притула забезпечив українських морпіхів на передовій сучасними технічними новинками.