Ганебна витівка співака Івана Дорна під час концерту в Москві не залишила байдужими більшість українців, яку вже добу обговорюють у мережі. Свою думку стосовно "братського ставлення" Дорна до росіян прокоментував і український телеведучий Сергій Притула.

На сторінці в Facebook Притула написав лаконічний, але промовистий "офіційний" коментар.

"Доброго дня. Мене звати Сергій Притула і я відповідаю за свої слова. За слова Івана Дорна - ні.Нікого ні в чому не переконую і дякую за увагу.Представників мас-медіа прошу вважати це офіційним коментарем", - висловився шоумен.

Користувачі оцінили таке пояснення та приєдналися до обговорення. Більшість з них знову "похоронили" Дорна.

"Хто такий Іван Дорн?", - написав Володимир Коломієць.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"А ми всі так чекали Вашого коментаря! лаконічно. гідно. дякую!", - прокоментувала заяву ведучого Ірина Тичинська Українка.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Іван Дорн, перебуваючи у РФ з концертом, зі сцени заявив, що між українцями і росіянами "немає нічого, крім дружби", і попросив публіку передати привіт столиці України.