Скандальні "одкровення" українського співака Івана Дорна російським ЗМІ викликали хвилю обурення серед користувачів соцмереж.

Заяви музиканта про те, що він ніколи не допомагав військовим АТО та представив агресора "старшим братом" поставили його подальшу кар'єру під загрозу. Тепер, судячи із коментарів, Дорну доведеться гастролювати виключно у сусідній країні.

Деякі користувачі натякають на те, що співак ніяк не може розібратися із власною позицією, а вдається до хитрощів, намагаючись вгодити усім і не дуже із цим справляється.

Неприпустимим українці вважають також зневажливі слова на адресу державної символіки, одяг із якою він носив нібито не за власним бажанням, а виключно заради того, щоб йому ніхто не дорікнув.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українців шокували заяви Дорна в інтерв'ю російському журналісту. Співак вигадав неіснуюче перемир'я із агресором і висловив зневажливе ставлення до державної символіки.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще