В Міністерстві культури України відреагували на витівку співака Івана Дорна у Москві й назвали таку поведінку неприпустимою.

"Мені шкода, що Іван Дорн так прокоментував. У нього різна може бути позиція його особиста, в тому сенсі допомагає він чи не допомагає (АТО - ред.), але говорити про сварку так, як тут у нас нічого не відбувається - це негідно… Людина, яка тут, яка знає весь процес, - мені дійсно прикро, я можу говорити про те, що це неприпустимо, це образливо", - зазначив Нищук.

За словами міністра культури Євгена Нищука, все що в Мінкульті можуть, то це лише морально осудити, юридичного впливу на співака, на жаль не мають.

"Він не перебуває в якому державному закладі чи установі культури, де ми якось маємо можливість на нього вплинути ... Юридично ми ніяк не можемо на нього вплинути", - додав міністр.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", Іван Дорн, перебуваючи у РФ з концертом, зі сцени заявив, що між українцями і росіянами "немає нічого, крім дружби", і попросив публіку передати привіт столиці України.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще