Кілера, який випустив смертельну кулю в екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова, на місце злочину привіз автомобіль Daewoo.

Про це на брифінгу повідомив Генеральний прокурор України Юрій Луценко.

"Кілера підвозила машина Daewoo. Зараз відстежуємо її пересування доступними для нас способами, що фіксують її рух", - заявив він.

Нагадаємо, 23 березня близько полудня в центрі Києва, на розі бульвару Шевченка і вулиці Пушкінської, вбили російського депутата-втікача Дениса Вороненкова.

Охоронець політика знаходиться у лікарні з пораненням. Він стріляв у злочинця і влучив - через кілька годин найманець помер у лікарні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У загиблого залишилася вдова - оперна діва Марія Максакова. У пари є однорічний син. Крім того, напередодні трагедії стало відомо, що дружина Вороненкова знаходиться у цікавому положенні.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Путін отримав звіт щодо ліквідації Вороненкова.