Том Леффлер, промоутер чемпіона світу у важкій вазі за версією WBO Олександра Усика (11-0, 10 КО) порівняв його з Василем Ломаченко (7-1, 5 КО), а також не виключив, що після поєдинку з Хантером Усик може провести бій на території України.

"Усик має якості, які є у Ломаченко. Він – олімпійський чемпіон, зараз переїхав в США і будує кар'єру тут. У нього пристойна аматорська кар'єра... Олександр просувався у себе на батьківщині компанією К2, збирав повні зали ще до того, як він побив Гловацьки. Очікую, що після перемоги над Хантером він повернеться і проведе один поєдинок в Україні. Він хоче боксувати по всьому світу", – заявив Леффлер.

Нагадаємо, 8 квітня Олександр Усик проведе захист титулу в поєдинку з американцем Майклом Хантером (12-0-0, 8 КО). Це буде другий захист чемпіонського пояса для Усика. На думку букмекерів, фаворитом цього поєдинку є Олександр Усик.

Бій Усик - Хантер відбудеться на арені MGM National Harbor (Оксон Хілл, Меріленд, США) в андеркарті поєдинку Василь Ломаченко - Джейсон Соса.

Дивіться промо ролик вечора боксу Ломаченко, Усика та Гвоздика від Top Rank:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Олександр Усик заявив, що його мета – стати абсолютним чемпіоном світу.