Чемпіон світу у важкій вазі за версією WBO Олександр Усик (11-0, 10 КО) заявив, що в майбутньому бою проти американця Майкла Хантера буде агресивним, якщо це буде потрібно. Також Усик розповів, що перейде в суперважку вагу, якщо не об'єднає титули у важкій вазі, передає BoxingScene.

"Якщо я посміхаюся або сміюся, то роблю це від душі. Якщо я повинен бути серйозним, то так і буде. З самого дитинства я був веселим і любив жартувати. Я просто хочу бути собою. Що стосується бою, то я буду агресивним, якщо це буде потрібно. Найважливіше – залишатися самим собою.

Я зосереджений на бою зараз. Я прибув в США, щоб виконувати свою роботу. Звичайно, я думаю про моїх дітей і дружину, я спілкуюся з ними. Вони мотивують мене. Пізніше я повернуся додому і проведу багато часу в сімейному колі.

Я хотів би об'єднати титули у важкій вазі. Якщо ми зможемо домовитися з іншими чемпіонами і дізнатися, хто з нас найкращий, то буде ідеально. Якщо цього не відбудеться, то я не буду просто сидіти і чекати чогось, а перейду в суперважку вагу", – розповів Усик.

Нагадаємо, 8 квітня Олександр Усик проведе захист титулу в поєдинку з американцем Майклом Хантером (12-0-0, 8 КО). Це буде другий захист чемпіонського пояса для Усика. На думку букмекерів, фаворитом цього поєдинку є Олександр Усик.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Бій Усик - Хантер відбудеться на арені MGM National Harbor (Оксон Хілл, Меріленд, США) в андеркарті поєдинку Василь Ломаченко - Джейсон Соса.

Дивіться промо ролик вечора боксу Ломаченко, Усика та Гвоздика від Top Rank:

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, промоутер Усика розповів, коли Олександр проведе бій в Україні.