Мережу розлютило відео, на якому учасниця "Безсмертного полку" в Києві завзято захищає політику президента країни-агресора Володимира Путіна і підтримує вбивства українців.

Ролик опублікував в Twitter журналіст Денис Казанський.

"Діалог зі старенькою: - Я з Донецька, мою сім'ю хотіли вбити, тому, що ми підтримували Україну - Ну і правильно!" - процитував Казанський слова пенсіонерки.

Користувачів соціальної мережі обурили подібні висловлювання літньої жінки.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Українці запропонували позбавляти подібних до неї людей пенсії та відправляти в Росію.

Нагадаємо, в мережі з'явилася пародія на парад, який проводиться в Москві до Дня перемоги. Соцмережам сподобалася аналогія, показана в ролику.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, в центрі окупованого Донецька пройшла акція "Безсмертний полк". Ватажок бойовиків Олександр Захарченко взяв участь в акції та йшов з портретом Мотороли. Соцмережі жорстоко висміяли його за це.