Аргентинська модель Хоана Гонсалес відверто зізналася про свої давнішні стосунки із зіркою Барселони і збірної Аргентини Ліонелем Мессі.

- Це було вже давно. Тоді Мессі був зовсім молодим, хоча він чудово розумів, що робить. Його охорона повідомила мені, що зі мною хоче зустрітися той, хто мене зацікавить. Я була заінтригована і застигла від здивування, коли побачила перед собою кумира. Прямо сказала йому, що просити охоронців влаштувати зустріч – це якось не по-чоловічому. Тоді я помітила, що Ліонель дуже сором'язливий. Ми обговорювали музику, і не пам'ятаю, згадував він тоді, що у нього є дівчина. Через деякий час ми вирушили в його квартиру. Відверто кажучи, він мене розчарував в ліжку. У мене було таке відчуття, що переді мною труп, – розповідала Хоана Peruvian TV.

До вашої уваги фото красуні.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Барселону розлютили слова власника Малаги.

Фото Getty Images