Українська співачка Анастасія Приходько, яка днями відзначила ювілей, розповіла про нові експерименти в творчості.

Нещодавно завершилися зйомки її нового кліпу на трек Goodbye, в якому є кілька провокаційних лесбійських сцени, повідомляє "Світське життя".

За її словами, у свої 30 років, вона така, як має бути. Співачка перестала обманювати саму себе, прикидатися – почала співати свої пісні, творити свою музику.

"У цьому новому відео я буду такою, яка я в житті. Без каблуків, без суконь. Останні 10 років мені складно було носити все це. Я вирішила, що повинна жити так, як хочу", - прокоментувала нову роботу Приходько.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, Приходько часто виступає в зоні АТО. Артистку двічі намагалися викрасти у прифронтовій зоні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Приходько вважає, що швидше за все росіяни таким чином вирішили помститися їй за проукраїнську позицію. Окупанти спробували викрасти її під час провокацій в Попасній і Костянтинівці, щоб вивезти в Росію, але цьому завадили українські військові.