Стосунки принца Гаррі та його зіркової коханої, американської акторки Меган Маркл стають дедалі серйознішими. Пара вирішила жити разом.

Мешкати закохані будуть в офіційній резиденції нащадків британської корони - Кенсінгтонському палаці, пише The Daily Mail.

Наразі Меган зайнята зйомками у серіалі "Форс-мажори" в Канаді. А її принц тим часом наглядає за ремонтом їх майбутнього гніздечка.

За словами інсайдерів, Гаррі щодня навідується до нових апартаментів, щоб дізнатися, коли вже закінчаться приготування – британцеві не терпиться переїхати до помешкання разом із Маркл.

А от в інше крило незабаром заїдуть принц Вільям і Кейт Міддлтон. Подружжя хоче віддати маленького сина Джорджа до найкращої лондонської школи, тому вирішили оселитися ближче до неї.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Що ж до Маркл, то у пресі подейкують, що заради переїзду в Лондон, їй доведеться відмовитися від ролі у серіалі, що зробив її знаменитою. Фанати переживають за долю улюбленої героїні, а от саму Меган така жертва не надто турбує.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", саудівського принца спіймали на контрабанді наркотиків.