У півфінальному матчі Кубка Франції чинний чемпіон країни ПСЖ не залишив жодних шансів Монако (5:0).

У першій половині зустрічі парижани двічі відзначилися у воротах суперника, а після перерви зробили це ще три рази. За ПСЖ забивали Дракслер, Кавані, Матуіді, Маркіньос, а також автоголом відзначився Мбайє.

Варто сказати, що тренер Монако Леонарду Жардім вирішив пожертвувати Кубком країни заради інших турнірів, тому як випустив на цей поєдинок резервний склад. Нагадаємо, що у Монако в цьому сезоні є хороші шанси поборотися за чемпіонство у Франції, а також за Лігу чемпіонів, де монегаски в півфіналі зіграють з Ювентусом.

ПСЖ - Монако 5:0
Голи: Дракслер, 26, Кавані, 31, Мбайє, 51 (у свої ворота), Матуіді, 52, Маркіньос, 90.

ПСЖ: Ареола - Меньє, Сілва, Маркіньос, Максвелл - Верратті, Матуіді, Мотта (Рабіо, 64) - Ді Марія (Лукас, 56), Дракслер, Кавані (Гедеш, 69).

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Монако: Де Санктіс - Мбайє, Раджі (Дабіла, 59), Діалло, Жорже - Муйумба, Ндорам, Андзуана, Булеу - Кардона, Жермен (Бонджованні, 59).

Попередження: Діалло.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що ПСЖ продовжив контракт з найкращим бомбардиром команди.

Фото: Getty Images