У зв'язку з помітним збільшенням пасажиро-транспортного потоку через лінію розмежування в районі проведення антитерористичної операції на сході України всі контрольні пункти в'їзду-виїзду тимчасово переходять на новий режим роботи.

Про це на офіційній сторінці в соцмереді Facebook повідомив прес-центр штабу АТО.

"Відповідно до рішення штабу антитерористичної операції з 29 березня до 4 квітня включно пропуск осіб та транспортних засобів буде здійснюватися в нових часових рамках, які встановлюються для режиму роботи КПВВ, з 7.00 до 19.30", – йдеться в публікації.

У Державній прикордонній службі попросили громадян врахувати цю інформацію під час планування та перетину лінії розмежування через контрольні пункти в'їзду-виїзду.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", співробітники СБУ затримали навідника терористів "ДНР" під час перетину ним українського кордону.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще