Спільнота "Типовий Київ" опублікувала на своїй сторінці в Facebook фотографії, які демонструють "підготовку" до Євробачення "бізнесменів" ринку сувенірної продукції.

Так, Хрещатик завалили сувенірами із зображенням президента країни-агресора Володимира Путіна. Такого ж плану севенірна продукція з’явилась і на Андріївському узвозі.

"Київ" готується "до Євробачення! На Хрещатику з'явилися сувенірні водійські права Путіна. Лежать поруч з сувеніркою Правого сектора. А на Андріївському узвозі матрьошки не кращі", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що підприємливі "бізнесмени" продають таку продукцію іноземцям вдвічі дорожче, ніж українцям. Так, матрьошки з обличчям Путіна для закордонних гостей столиці коштують 850 грн, а для українців - 450грн.

Можливо, саме так горе-бізнесмени розуміють патріотизм?

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Користувачі у своїх коментарях до цієї публікації "Типового Києва" висловили своє обурення продажем даних сувенірів.

"Тепер пояснюй людям, що Україна - не Росія! На превеликий жаль, і самому в це на всі 100% важко повірити"; "Фу гидота! На Андріївському суцільні вушанки, матрьошки з балалайками і совдепівська форма"; "Не вірю своїм очам" , - пишуть люди в коментарях.