Минулої ночі у Дніпровському районі Києва на Русанівських садах виникла сварка між двома компаніями, яка закінчилася стріляниною.

Про це повідомила прес-секретар столичної поліції Оксана Блищик у соцмережі Facebook.

Згідно з інформацією, один із учасників конфлікту дістав зброю та вистрілив кілька разів. У результаті інциденту є постраждалі.

"Потерпілого, а це місцевий мешканець, 1991 року народження, із пораненнями у спину та стегно госпіталізували до лікарні. Згодом, після надання медичної допомоги, киянин залишив лікарняний заклад і написав заяву про те, що немає ні до кого претензій", - написала Блищик.

Двох зловмисників для надання пояснень та встановлень обставин НП відвезли до поліцейського відділку.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

"Із місця події вилучили предмет, схожий на пристрій для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями, три гільзи та чотири патрони калібру 9 мм. Окрім того, в автомобілі, яким керував стрілок, вилучили мисливську рушницю та 9 набоїв калібру 12 мм до неї", - додала Блищик.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", хулігани закидали камінням три приміські маршрутки Києва.