З 18 по 27 квітня мешканці п’ятьох столичних районів не отримають гарячу воду. У Святошинському, Оболонському, Голосіївському, Подільському та Солом'янському районах відключать гаряче водопостачання у зв’язку з плановим проведенням гідравлічних випробувань тепломереж.

Про цеп повідомили у відділі комунікації КП "Київенерго".

Доступу до гарячої води не мають 233 житлових будинках, 9 лікарень, 12 дитячих садків та 11 шкіл Святошинського району.

На Оболоні від гарячого водопостачання відключили 80 житлових будинків, 2 лікарні, 6 дитячих садків, 4 школи і 22 відомства.

Лише у Подільському районі лише п’ять житлових будинків та 4 відомства не мають гарячої води.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того, у Солом'янському та Святошинському районах у період з 19.04 по 02.05 гарячу воду тимчасово відключать у 515 житлових будинках, 6 медзакладах та кілька десятків шкіл.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", одну з головних транспортних артерій Києва затопило. Машини застрягли у заторах вздовж Повітрофлотського проспекту до Політехнічного провулку.