Українська армія перейде на нову систему харчування.

Відповідний указ вже підписано, розповів у Facebook радник президента України Юрій Бірюков.

Він також подякував за виконану роботу волонтерові Діані Петрені.

За його словами, вже розписані військові частини і терміни. Прораховано ремонт та закупівлю обладнання. Враховані потреби у кухарях і в цивільному обслуговуючому персоналі.

"Процес почався, і він незворотній. Діані та її команді – величезні подяки", - підкреслив Бірюков.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Показати ще

Радник президента звернув увагу на те, що головна проблема полягала в тому, щоб придумати, як змінити систему так, аби харчування стало смачнішим і різноманітнішим, в рамках виділеного бюджету.

Крім того, необхідно було радикально зменшити крадіжки.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", військовослужбовець Микита Фріц опублікував відео, в якому показав, що армії поставляється курятина, напхана невідомими речовинами.

Нагадаємо, повідомлялося також, що в Росії ухвалили нові правила харчування ув'язнених, згідно з яким, їх годуватимуть не гірше, ніж у ресторані.