Бойовики "ЛНР" вирішили скласти список неугодних журналістів і ресурсів, які не поділяють їх терористичних поглядів. Цікаво, що там опинився і відомий проросійський пропагандист Анатолій Шарій.

Список опублікував журналіст Денис Казанський в Facebook. У ньому бойовики вказали сайти і групи в соцмережах, які "поширюють інформацію з порушенням законів" ЛНР ".

Під заборону потрапив і ресурс Шарія, але ж він позиціонує себе, як "борець з українською пропагандою.

"У ЛНР заборонили Шарія. Тепер я бачив все", - прокоментував Казанський.

Біографія кремлівського пропагандиста наповнена безліччю цікавих фактів. Його колишня дружина розповіла, що Шарій був ігроманом і заробляв гроші аферами. Він навіть намагався покінчити життя самогубством.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, бойовики придумали вигідну схему бартеру для них. Вони обмінюють патрони і зброю на алкоголь.