У середу, 10 травня, в рамках матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів на Вісенте Кальдерон зійдуться дві мадридські команди - Атлетіко прийме Реал.

У першій зустрічі цих коллективів на Сантьяго Бернабеу Реал домігся розгромної перемоги (3:0). А головним її творцем став не хто інший, як сам Кріштіану Роналду. Зоряний португалець записав на свій рахунок хет-трик, чим практично забезпечив Вершковим вихід у фінал.

Атлетіко - Реал: Прогноз і ставки букмекерів на матч Ліги чемпіонів

Звичайно, можна говорити, що шанси є завжди і в футболі буває всяке. Але після того, що Атлетіко продемонстрував в першому матчі (точніше, не продемонстрував) вже дуже мало віриться в підсумковий успіх Матрацників за сумою двох зустрічей. Підопічні Симеона повністю провалили перший півфінальний поєдинок і готові довести в другому матчі, що це була лише випадковість.

І Реал, і Атлетіко в своїх матчах у внутрішній першості на минулих вихідних здобули перемоги. Але, якщо для Королівського клубу ця вікторія була впевненою (обіграли на виїзді Гранаду - 4:0), то Матрацникам вдалося зломити опір Ейбару лише в середині другого тайму, завдяки голу Сауля (1:0).

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Атлетіко - Реал: Статистика зустрічей

Заключний відрізок сезону команда Зінедіна Зідана проводить феноменально. Починаючи з 22 лютого, Реал зіграв 17 матчів, в яких здобув 15 перемог, двічі зіграв внічию і лише один раз програв (Барселоні на Саньяго Бернабеу - 2:3). Безсумнівно, ці результати лякають кожного суперника, з яким Королівський клуб виходить грати. Однак Дієго Сімеоне не з тих хлопців, кого можна чимось налякати. Один з найкращих тренерів сучасності вже не один раз доводив свою майстерність і в матчі-відповіді знову готовий здивувати весь світ.

За свою історію Реал і Атлетико в офіційних поєдинках зустрічалися між собою 170 разів. 91 раз перемогу святкував Реал, 41 - Атлетіко, і 38 матчів завершувалися внічию. В єврокубках ці колективи зустрічалися вісім разів, починаючи з 1958-го року. На євроарені п'ять разів перемагали Вершкові, два матчі завершувалися нічийним результатом і один раз перемогу святкував Атлетіко.

Атлетіко - Реал: Де дивитися матч Ліги чемпіонів

До матчу-відповіді з Реалом Матрасники підходять в практично оптимальному складі. А ось у Реала з цим набагато гірше. Зінедін Зідан точно не зможе розраховувати на допомогу Гарета Бейла і Дані Карвахаля, які продовжують відновлюватися від своїх травм. Але, судячи з першого матчу на Бернабеу, втрата цих двох виконавців не надто впливає на гру Вершкових, і вони готові демонструвати звичний для себе футбол в кожному важливому поєдинку.

Орієнтовні склади:
Атлетіко: Облак - Хуанфран, Годін, Савіч, Філіпе Луїс - Коке, Габі, Сауль, Карраско - Грізманн, Гамейро.
Реал: Навас - Начо, Рамос, Варан, Марсело - Кроос, Каземіро, Модріч - Іско, Бензема, Роналду.

Нагадаємо, що другий поєдинок 1/2 фіналу Ліги чемпіонів Атлетіко - Реал відбудеться 10 травня в Мадриді на Вісенте Кальдерон. Український глядач зможе його подивитися на телеканалах Футбол 2 і НЛО TV. Початок - 21:45.

Прогноз Знай.uа - 1:2.

Як повідомляв інформаційний портал Знай.ua, Ювентус обіграв Монако і впевнено вийшов у фінал Ліги чемпіонів.

Фото: Getty Images