У вівторок, 18 квітня, у другому матчі 1/4 фіналу Ліги чемпіонів Баварія приїде в гості до Реалу.

На думку авторитетних букмекерських організацій, фаворитом в цьому матчі є господарі. Так, букмекери з GameBet приймають ставки на перемогу підопічних Зінедіна Зідана з коефіцієнтом 2,37. Можливий успіх гостей оцінюється вище - 2,79. Нічийний результат - 3,64.

Букмекери з Bwin солідарні з прогнозом GameBet, і дають на перемогу Вершкових коефіцієнт 2,35. Вікторія німецької команди тут оцінюється трохи нижче - 2,75, а ось нічия вище - 3,8.

Букмекерська контора William Hill ставить на поєдинок такі котирування. Перемога Реала - 2,4, перемога Баварії - 2,8, нічия - 3,4.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що в іншому матчі вівторка Лестер - Атлетіко букмекери ставлять на перемогу гостей.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото: Getty Images