Група депутатів Європарламенту приступила сьогодні к дводенної перевірці ходу судової та податкової реформ. Їх висновки стануть вирішальними при вирішенні питання щодо безвізового режиму України з Євросоюзом.

11 євродепутатів зустрінуться з депутатами Верховної Ради, відповідальними за зовнішню політику, європейську інтеграцію, а також правову і економічну політики. Також заплановані зустрічі з лідерами політичних фракцій, представниками уряду і громадських організацій.

"Дискусії під час візиту стосуватимуться впливу торгових преференцій ЄС на український експорт та використання коштів макрофінансової допомоги ЄС, процесу судової реформи, а також співробітництва в галузі міжнародного приватного права. Депутати також розглянуть, як Європарламент міг би допомогти місцевим судовим органами створити кращі зв'язки і відносини з ЄС",- йдеться у повідомленні.

Читайте також: Спостерігачі від Європарламенту приїдуть на вибори 25 жовтня

Нагадаємо, що незадоволення темпом реформ в Україні раніше висловив президент Словаччини Андрій Кіска. Під час зустрічі з прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком він закликав "швидше активізовувати реформи".

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

"Для членства в ЄС урядовцям необхідно більше реальних змін, які мають відбутися у суспільстві та законах", - сказав Кіска.