"О 9:00 пункт прийому анкет в новій патрульної поліції прийняв перших кандидатів. В основному, це молоді люди, серед яких військовослужбовці та співробітники органів внутрішніх справ", - повідомили у міністерстві внутрішніх справ.

Пункт прийому анкет працюватиме до 26 жовтня у приміщенні Чернівецького обласного центру естетичного виховання "Юність Буковини".

Заявку можна також подати в електронній формі.

Напередодні набір до поліції почали у Житомирі.

Голова МВС Арсен Аваков повідомив, що через тиждень почне працювати дорожній патруль на трасі Київ-Житомир, а на вулиці Житомира патрульні вийдуть у середині лютого.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура
Показати ще

21 вересня початок прийому заявок оголосили у Черкасах та Кременчуці Полтавської області.

Читайте також: Під час презентації нової поліції у Житомирі провели пікет проти Авакова

Патрульна поліція вже працює у Києві, Львові та Одесі. На черзі - Івано-Франківськ, Херсон, Луцьк, Вінниця, Чернігів, Полтава, Слов'янськ і Краматорськ.

Цього тижня уряд затвердив зразки нового повсякденного форменого одягу поліції.

Таку форму, за словами Авакова, отримуватимуть лише ті працівники поліції, які щойно почали службу, або працівники міліції, які пройдуть процес переатестації.