Державна фіскальна служба за підсумками обшуків, проведених на території річкового і морського портів, а також на пришвартованих там суднах, вилучила понад дві тисячі тонн контрабандного дизельного палива, орієнтовною вартістю 36 млн. гривень.

Про це повідомив заступника голови ДФС Сергій Білан на своїй сторінці у Facebook.

"Викрито одну із злочинних схем незаконного ввезення на митну територію України пально-мастильних матеріалів (ПММ) без сплати акцизного податку. Спеціалізовані нафтові судна з ПММ знаходяться в Чорному морі в режимі закритого кордону. Потім ПММ незаконно переміщують на нафтоналивні баржі, які надалі заходять на територію морських і річкових портів України, де здійснюється злив в ємності портів", – пояснив чиновник.

Читайте також: 60 тисяч працівників в Україні працюють без офіційного оформлення - Фіскальна служба

Також Білан написав, що ще 570 тонн дизельного палива орієнтовною вартістю 9,7 млн. гривень без необхідних документів виявлено та вилучено на нафтобазі в місті Ізмаїл, Одеської області.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще