Відтепер бізнес в Україні можна зареєструвати за один день. Реєстрацію підприємства можна зробити у "єдиному вікні", повідомляє прес-служба уряду.

"З цієї хвилини, щоб зареєструвати бізнес в Україні, не треба чекати до завтра - все можна зробити сьогодні", - поінформували у Кабміні.

Раніше міністр юстиції України Павло Петренко наголошував, що всі, хто вирішив відкрити свою справу, зможуть впродовж одного дня зареєструвати свою компанію у реєстрі Мін'юсту, в органах статистики, пенсійному фонді, а також у Державній фіскальній службі.

Читайте також: В Україні запровадять єдину систему реєстру пацієнтів

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк у свою чергу повідомляв, що саме Держстат, Пенсійний фонд та ДФС гальмують запровадження цього нововведення.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

В той же час, за словами Яценюка, Мін'юст наразі є флагманом дерегуляції та переходу на електронні сервіси в уряді. Він наголосив: те, що зробило міністерство за останні 18 місяців, заслуговує на повагу.