Президент України Петро Порошенко звільнив главу Служби безпеки України Києва та Київської області Михайла Глуговського.

Відповідний указ опублікований на сайті глави держави.

"Звільнити Глуговського Михайла Васильовича з посади начальника Головного управління Служби безпеки України у м.Києві та Київській області", - йдеться в указі.

Крім того, відповідним указом глава держави призначив Олега Аркуша начальником управління Служби безпеки України в Кіровоградській області.

Зокрема указом Президента Базюк Сергій Миколайович був призначений заступником Голови Служби безпеки України.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також голова держави підписав указ про призначення Олександра Калініна начальником Управління Служби безпеки України в Миколаївській області.

Згідно з його черговим указом, було відсторонено Кривича Олександра Миколайовича від посади начальника Управління Служби безпеки України в Полтавській області.

Також в одному з документів йдеться про призначення Юрія Рахівського начальником Управління Служби безпеки України в Полтавській області.

Варто зауважити, що Президент призначив Євгена Кріцина начальником Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки Служби безпеки України.

Читайте також: СБУ спіймала на хабарі співробітника Держекоінспекції на Черкащині

Нагадаємо, Михайло Глуговський був призначений на посаду голови СБУ 7 липня 2014.

Як повідомлялося раніше, Порошенко призначив голів управлінь Служби безпеки України в Черкаській і в Рівненській областях.