У рамках допомоги армії України, США з 23 листопада розпочне навчання шести батальйонів Збройних сил. Пише Новий Час.

Представник командування сухопутних військ США в Європі Дональд Ренн повідомив, що навчання пройде в рамках другого етапу програми Fearless Guardian -2015.

"Окрім підготовки Збройних сил України, ми також поділимося досвідом із кадровим складом, навчальним центром і попрацюємо із Міністерством оборони", - говорить Рейн.

300 представників персоналу підтримки та військових радників США будуть займатися з нашими солдатами на Яворівському полігоні Львівської області.

Програма занять спрямована на підготовку особового складу, поліпшення внутрішньої оборони, підвищення професіоналізму військовослужбовців та розрахована на "багаторічну співпрацю".

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Читайте також: Порошенко звільнив главу столичної СБУ

Нагадаємо, президент 20 квітня відкрив навчання у рамках програми Fearless Guardian -2015 на Яворівському полігоні. Інструктори повітряно-десантної бригади армії США навчали наших військовослужбовців.