Заступник генерального прокурора України - керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький пообіцяв журналістам з'ясувати, звідки у співробітників прокуратури дорогі автомобілі. Про це він сказав в ході брифінгу, повідомляє телеканал "112 Україна".

"Питання автомобілів біля ГПУ вже неодноразово піднімалося багатьма журналістами. Якщо є конкретні факти про конкретних людей, які незаконно збагачувалися, у тому числі придбали дорогі автомобілі, ми готові це питання розглянути", - заявив він.

Холодницький також пообіцяв, що прокуратура з'ясовуватиме дане питання.

Читайте також: Антикорупційним прокурором став львів'янин Холодницький

Нагадаємо, що 30 листопада генеральний прокурор України Віктор Шокін призначив своїм заступником, керівником Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького. Сам Холодницький зізнався, що його зарплата на новій посаді буде близько 30 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще