Кримінальним блоком замість першого заступника голови Національної поліції Василя Паскала, який подав у відставку, займатиметься Олександр Вакуленко.

Про це на брифінгу заявила керівник Національної поліції України Хатія Деканоїдзе, повідомив телеканал "112 Україна".

"Паскал Василь Федорович, який написав рапорт про звільнення в неділю, не залишається в системі Національної поліції. Що стосується того, хто буде очолювати кримінальний блок, то поки ним буде курувати мій інший заступник Олександр Вакуленко, який зараз керує слідство. Потім уже подивимося", – сказала вона.

Нагадаємо, 29 листопада Василь Паскал подав рапорт про свою відставку з посади через різку критику суспільства. 30 листопада Аваков прийняв відставку Паскала.

Читайте також: Паскал написав рапорт про звільнення - Деканоїдзе

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Раніше активісти зверталися до Хатії Деканоідзе з проханням не допустити призначення Паскала, який підозрюється у численних протиправних діях.

Зокрема, за даними ЗМІ, саме Паскал відповідав за переслідування учасників студентського Майдану. Крім того, його пов'язують з провокаціями, які відбувалися під будівлею Верховної Ради 31 серпня 2015 року.