Україна на шляху до європейського шляху розвитку намагається підвищити рівень туризму.

На каналі Міністерства економічного розвитку і торгівлі з'явився новий ролик, який створює позитивний образ країни. Він має сприяти залученню туристів.

У ролику використані кадри з найпривабливіших місць України, які користуються популярність серед місцевого населення і в іноземців.

До кожного кадру придумали підпис, яка провокує на подорож саме в Україні.

"Найбільша за територією країна в Європі", - починається ролик і показує красу українських Карпат на контрасті з південним кліматом морів.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Також туристів повинно зацікавити те, що з України можна протягом трьох годин долетіти до будь-якої європейської столиці, а в самій країні дістатися куди завгодно на залізниці, лінії якої налічують близько 23 тисяч кілометрів.

Сім архітектурних пам'яток України включені в список Юнеско, а одеська опера входить до п'ятірки світових.

У країні близько 30 тисяч церков різних конфесій. Також можна відпочити з наметами на озерах, яких в Україні близько 20 тисяч.

Українці запрошують іноземних туристів спробувати національну кухню, яка здобула світову славу.

У кадрі звучить пісня, яку виконує фронтмен гурту "Океан Ельзи", показані національні костюми, танці.

Читайте також: Москаль відкрив лижний сезон на Драгобраті (фото)

Нагадаємо, що восени вже випускали такий кліп, але його автором був аматор.