Відомі руфери з російського міста Новосибірськ Вадим Махоров і Віталій Раскалов вчора підкорили відому статую Ісуса Христа-Спасителя. Вона розташована в бразильському Ріо-де-Жанейро на вершині гори Корковаду.

Вони вирішили підкорити статую ще влітку, коли подорожували по Південній Америці. Спортсмени під час туру відвідали Бразилію, Аргентину та Чилі. Руфер Вадим Махоров, більш який відомий під ніком Дід Махорка, опублікував відео свого подвигу в соцмережі.

"Сьогодні ми публікуємо відео про те, як ми це зробили. На цей раз об'єкт культовий - символ Бразилії і одне з Нових семи чудес світу ", - зазначив він.

Читайте також: "Народжені на висоті" підняли прапор України на найвищу точку Південного мосту (відео)

На статую вони вирішили вилізти вночі. Оскільки руфери боялися, що їх можуть помітити й задумка зірветься.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Махоров розповів, що було дуже складно передати всі емоції, що переповнювали їх. Він додав, що після того, як вони вибрались на голову статуї, то до страху додалося почуття тріумфу.

Звичайні туристи піднімаються до монумента за допомогою спеціального поїзда. Але екстремали подолали цей шлях пішки в повній темряві. Вони піднімалися на вершину під гучні звуки комах і тварин.