Малайзійська авіакомпанія Rayani Air здійснила не зовсім звичний рейс. Він став першим, що повністю відповідав законам шаріату.

Про це повідомляє видання The Daily Mail.

Літак прямував по маршруту в середині країни - з Куала-Лумпур до острова Лангкаві.

Перед початком польоту для пасажирів прочитали молитву. Весь екіпаж авіалайнера складався з мусульман. Стюардес одягнули в хіджаби. Їжа на борту була виключно халяльною, тобто вона відповідала нормам харчування для мусульман. Алкоголь пасажирам не подавали і його вживання на борту суворо заборонили.

Всі, хто скористався цим рейсом, мав також бути одягненим відповідно до приписів шаріату.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Firnas Airways, що базується у Великобританії, також планує пропонувати своїм клієнтами аналогічні рейси. Вони мають з'явитись у списку послуг компанії наступного року.

Читайте також: Британкам дозволять воювати на лінії вогню

Нагадаємо, туристична компанія Fusion Tour у вересні цього року запропонувала клієнтам взяти участь у першому халяльному круїзі. Він проходив по Егейському морю. На борту корабля заборонили споживати алкоголь та страви зі свинини.

Пасажири могли відвідувати спортивні зали, спа-центри, турецькі лазні та молитовні. Єдиним обмеженням було те, що вони працювали окремо для чоловіків та жінок.