Часто можливості для грандіозного святкування своєї мрії обмежені матеріальним станом. Чергове підтвердження тому - можливість відіграти весілля на Мальдівських островах.

Про це повідомляє Gogetnews.

Мальдіви являють собою вічнозелені острова посеред Індійського океану. Їх з усіх боків оточують численні коралові атоли. Весілля тут здатне перевершити всі мрії та сподівання.

Молодята зможуть провести весільну церемонію в буквальному сенсі прямо посеред океану. Там для них побудували "каплицю". Молодят буде оточувати лише блакитна гладь води і горизонт безкрайнього океану.

Подібну послугу надають всім охочим на одному з курортів Мальдівських островів. На церемонію молодят привезуть на човні.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Читайте також: Весілля у стилі "Зоряних війн" (відео)

Ще більш привабливий той момент, що підлога "каплиці-павільйону" повністю прозора. І красу океану можна споглядати і у себе під ногами. Там знаходиться тимчасовий притулок для великих черепах, які опинилися в скрутному фізичному стані.

"Каплиця" виконана в білих відтінках. А великі вікна створюють атмосферу легкості. Очевидно, що таку весільну церемонію неможливо буде забути ніколи.