Фанати "Зоряних війн" усіялко відзначили появу в прокаті нової частини фільму. Скажімо, напередодні прем'єри нового епізоду австралійські фани стрічки побралися у стилі улюбленої космічної саги.

Для цього Керолайн Ріттер та Ендрю Портерс спеціально прилетіли з Австралії до Лос-Анджелеса. А саме весілля зіграли біля знаменитого Китайського театру, де вперше показали дебютну частину космічної саги, пише ВВС.

Під "Імперський марш" наречену до майбутнього чоловіка вивів Дарт Вейдер.

Гості одягнулись у костюми усім знайомих персонажів фільму, а свідками на весіллі призначили робота R2D2 та Чубакку.

Після завершення церемонії гостей частували тортом, теж виконаним у стилі "Зоряних війн". Цей торт молодята намагалися розрізати "світловим мечем", втім це виявилось досить складно. Своє весілля пара назвала "мрією, що здійснилася".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читайте також: Харрісон Форд заробив у 76 разів більше за головного героя "Зоряних війн"

"Ніхто й ніколи не зможе забути їхнє весілля. Бо мало хто бачив таке на власні очі. І я щасливий, що був свідком цього", - прокоментував друг молодят Даллас Росс.