Як повідомлялося, легендарні актори Марк Гемілл (Люк Скайвокер), Керрі Фішер (Лея Органа) та Харрісон Форд (Хан Соло) отримають за свою роботу над новим епізодом "Зоряні війни: Пробудження сили" більше, ніж "новачки" Дейзі Рідлі (Рєй) та Джон Бойєга (штурмовик Фін). Проте, зараз стало відомо скільки саме вони заробили, пише Знай.

Згідно інформації Daily Mail, Форду заплатили 16,7 мільйонів фунтів за повернення на екран ролі Хана Соло. Також він отримає 0,5% від загальної виручки прокату фільму, яка оцінюється в 1,3 мільярда фунтів стерлінгів. За цим розрахунком актор отримає ще 6,5 мільйонів фунтів. Ще один мільйон склала компенсація за перелам ноги під час зйомок на студії Пайнвуд.

Читайте також: Марку Геміллу заплатять за збереження секрету "Зоряних війн"

Таким чином, ветеран кінематографу Форд заробить 23 мільйона фунтів стерлінгів, тобто в 76 разів більше, аніж нові актори Дейзі Рідлі та Джон Бойєга.

Обидва цих головних героя отримали по 300 тисяч фунтів. Також їм виплатять певний відсоток від продажу квитків.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Інсайдер видання заявив, що для акторка Дейзі Рідлі, яка на момент зйомок була нікому невідомою, це вирішальна роль для кар'єри. Disney знав, що вона погодилась би зніматися й безкоштовно".

Як повідомило джерело в Disney, "Харрісон – це ключ до успіху нового фільму. Він провідна ланка поміж старим поколінням та новим. Чудово, що Гемілл та Фішер теж погодилися грати, але фільм би вийшов і без них. Але ми би не змогли зняти його без Хана Соло".

Варто відзначити, що за роль в "Зоряних війнах" 1977 року, Форд отримав лише 7 тисяч фунтів, так як був ще невідомим актором на той час.

Також відомо, що режисеру фільма Джей Джей Абрамсу заплатили 3,3 мільйони, і 2% від прибутку. А принцеса Лея Органа заробила 1 мільйон фунтів.