Поліція Донеччини не попереджала про намір стріляти під час зіткнення на блокпосту Слов'янська з народним депутатом Володимиром Парасюком.

Відповідне відео опублікував Штаб блокади Донбасу, коментар залишила Вікторія Мамотюк.

"Начальник поліції Донецької області Аброськін заявив, що був зроблений попереджувальний постріл у повітря", - написала Мамотюк.

Вона зазначила, що чутні автоматні черги. За її словами, поліція не попереджала про намір стріляти. Коли вони відкрили вогонь у землю, "рікошетило асфальтом".

Начальник Донецької поліці області Амброськин заявив, що був зроблений попереджуючий постріл у повітря. Але на відео чути, що гатять багато людей чергами, причому стріляли в землю так, що рікошетило асфальтом. Жодного попередження, про намір стріляти, не було. Зі мною все добре. Деталі згодом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще
Posted by Вікторія Мамотюк on Tuesday, 14 March 2017

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", зіткнення на блокпосту відбулося 14 березня. Активісти розповіли, що копи їх побили і використовували газ в боротьбі з Парасюком.

У Аброськіна в свою чергу заявили, що блокадники пручалися правоохоронцям. Вони їхали зі зброєю і відмовилися надавати документи. За версією копів, Парасюк побив одного правоохоронця, а на другого наїхав на авто. Вони зажадали Генпрокуратуру розібратися в інциденті.