На тимчасово окупованих територіях Донбасу знаходиться ряд підприємств, повернути контроль над якими поки що не представляється можливим.

Представники "Донбаської паливно-енергетичної компанії" перерахували підприємства, які потрапили під вплив бойовиків завдяки "націоналізації". Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна". Так, до списку "обраних" потрапили: ТОВ "Техремпоставка", ТОВ "ДТЕК Ровенькиантрацит", ТОВ "ДТЕК Сервіс", ПрАТ "ДТЕК Шахта Комсомолець Донбасу", ПрАТ "ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля", ТОВ "Моспінське ВПП", ПАТ "ДТЕК Донецькобленерго", ТОВ "ДТЕК Свердловантрацит", ТОВ "Електроналадка" і ТОВ "ДТЕК Високовольтні мережі".

На цьому бойовики не зупинилися і почали вимагати у директорів захоплених підприємств перереєструвати їх на так звані "ДНР" та "ЛНР". Також окупанти заявили, що вже почали описувати майно. У ДТЕК підкреслили, що ці підприємства не зможуть працювати автономно, відокремившись від загальної української економіки, оскільки це невід'ємна частина економічної інфраструктури. Також в компанії додали, що не залишать в біді співробітників, які залишилися без робочого місця.

У ДТЕК звернулися за допомогою в поверненні контролю до СБУ, податкової та державних фондів.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Петро Порошенко підрахував масштаб збитків від "націоналізації".

Популярні новини зараз
Багатодітних батьків чекають у ТЦК: уникнути мобілізації стало складніше Не забудьте перевести годинники: коли українці перейдуть на зимовий час і нащо Пенсіонерам готують підвищення пенсій: більше нагадує подачку, ніж допомогу Якщо у вас пластикові вікна, то ви зобов'язані це зробити: поспішіть, часу залишилося мало
Показати ще