Про те, як позбутися від споживання цукру або замінити його на більш корисний продукт, про це думає більша половина людства.

Насправді потяг до солодких продуктів є практично у кожного. Солодощі піднімають нам настрій, позбавляють від депресій і стресу. Ми любимо їсти солодке вранці, за чашкою кави в затишному кафе. Більшість продуктів містять цукор, що в підсумку призводить до ряду захворювань про які ми навіть не могли подумати.

Читайте також: Манчестер Юнайтед не залишить шансів Ростову в матчі Ліги Європи - букмекери

Відмовитися від продуктів містять цукор дуже важко. Тому багато лікарів і вчені досліджують всілякі альтернативи, які можуть повністю замінити шкідливий цукор на більш корисний.

Розглянемо кілька продуктів, які вже можна сміливо використовувати як замінник шкідливого цукру. Існують спеціальні замінники цукру в таблетках, але як правило ми не можемо бути впевнені в корисному складі цих дріжджів.
Цукор - це біла і в той же час солодка смерть, яка тягне за собою хвороби. Тому, чим раніше ми забудемо про нього, тим довше збережеться наше здоров'я.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Список натуральних замінників цукру, які не так згубно впливають на наш організм:


Сироп якона
Якон це багаторічна клубненосное рослина, так само як і картопля.
Мед
Натуральний продукт, який має безліч плюсів.
Стевія
Стевія ця рослина з дуже солодкими листям.
Сушені фініки
Смачна і дуже корисна альтернатива звичайному цукру
Сироп агави
Агава - дивне і екзотичне для нас рослина.
Кокосовий цукор
Кокосовий цукор, або цукор кокосової пальми, це новинка на ринку продуктів харчування.


Список корисних продуктів не маленький тому у нас завжди є вибір, щоб уберегти своє здоров'я від згубного впливу продуктів харчування.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що за словами експертів, людина у середньому споживає 22 чайні ложки цукру, у тому числі цукор, який міститься у продуктах харчування.