В аеропорті Сімферополя два літака не поділили злітно-посадкову смугу, а одному з них довелося з'їхати, щоб уникнути зіткнення.

Очевидці опублікували фото інциденту у соцмережах. Вони зазначають, що пілотам дивом вдалося не врізатись. Відомо, що внаслідок нестандартної ситуації ніхто не постраждав. Карети "швидкої" та рятувальники під'їхали до місця лише хвилин через 20.

"Літаку А-320, що вилітав рейсом U6-2932 в Єкатеринбург, довелося з'їхати за межі смуги, щоб уникнути зіткнення з Airbus A-321 з Москви, який здійснив посадку", - повідомили російські ЗМІ.

Один з мешканців Сімферополя розповів, що у літака, який мав злітати, вийшов з ладу двигун, через що повітряне судно розкрутило і він завалився на бік.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в аеропорті австралійського Сіднея екстрено сів літак Saab 340, коли у нього відвалився пропелер.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще