Вчора ввечері сепаратисти стріляли по мирному населенню селища Лебединське під Маріуполем із артилерійських бойових машин САУ. Під час обстрілу селища Сартана за попередніми даними загинуло двоє людей, є поранені.

Про це пише Корреспондент.

"Залпи чули у всіх районах населеного пункту. На Лівобережжі на кілька хвилин відключилася електроенергія, а в центрі Маріуполя на десять хвилин пропало мовлення телеканалів", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Контрабанда в зоні АТО: за добу затримали сім авто

Як повідомляють очевидці, в Приморському районі Маріуполя під час залпів здригається земля. Жителі Східного бачать спалаху північніше Широкино.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У Сартані є загиблі та поранені, за інформацією правоохоронців.

"Є повідомлення про попадання снарядів в район вулиць Громова та Заозерна. Медики швидкої допомоги інформують про одного загиблого чоловіка, знайденому на вул. Заозерна", - розповіли у прес-службі міліції.

Снаряд також потрапив у житловий будинок по вул. Громова. Постраждали жінка та дитина, їхні дані встановлюються.

Станом на 00:40 17 серпня стало відомо про загиблу дівчину у віці приблизно двадцяти років, яку знайшли на вул. Червоноармійській та поранених чоловіка 37 років і 10-річну дівчинку, яких шпиталізували до лікарні Маріуполя з осколковими пораненнями. За попередньою інформацією, постраждалій дитині доведеться ампутувати стопу.