Бойовики з "Градів" обстріляли житлові будинки в Авдіївці Донецької області. Про це повідомляє прес-центр АТО.

"З 18 години і до опівночі найманці 6 разів вели вогонь по селищу Опитне, застосовуючи при цьому 120-міліметрові міномети, озброєння БМП, гранатомети і стрілецьку зброю. Крім того ворожі міномети ввечері били по підрозділах сил АТО в Пісках. А близько 23 години ворожа артилерія обстрілювала наші позиції в Красногорівці", - йдеться у повідомленні штабу АТО.

На Луганщині незаконні збройні формування з мінометів, гранатометів, стрілецького озброєння обстрілювали опорний пункт у Станиці Луганській. В районі Маріуполя окупанти вели вогонь по Широкиному, а о 22 і близько 23 били по Новотроїцькому зі 122-міліметрової артилерії. На Артемівському напрямку бойовики протитанковими ракетами та з мінометів обстріляли підрозділ української армії в селищі Луганське.

Читайте також: Бойовики атакували Широкине з мінометів та гранатометів

У прес-центрі АТО поінформували, що наприкінці доби противник суттєво зменшив обстріли українських позицій з артилерії. Утім, з провокативною метою, бойовики використовували стрілецьку зброю.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, упродовж минулої доби незаконні збройні формування 82 рази порушили режим припинення вогню.