20 серпня на столичному Майдані сталася сутичка між футбольними фанатами варшавської "Легії" та українськими "ультрасами", в результаті якої затримали 13 осіб.

Про це розповіли у прес-службі київскої міліції.

"Внаслідок сутичок, до органів внутрішніх справ Києва доставлено 13 осіб, один із них – неповнолітній. Відомості про вчинення правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за статтею "хуліганство" Кримінального кодексу. У молодиків вилучені маски, балаклави та петарди", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Польських фанатів на Майдані закидали фаєрами (фото)

До правоохоронців звернулись троє громадян щодо пошкодження транспортних засобів внаслідок хуліганства.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

До шпиталів звернулися четверо осіб, які отримали тілесні ушкодження під час подій у центрі столиці. Серед потерпілих – один міліціонер. Інформацію про інших постраждалих уточнюють.

Нагадаємо, вчора українські фанати намагалися камінням закидати польських вболівальників. Їх, в оточенні міліції, повели по Хрещатику. Пізніше українці та поляки почали кидати один в одного фаєри.

Також поляки вигукували образливі слова на адресу України. В своїх кричалках згадували Бандеру.

Міліція майже три години тримала в оточенні польських фанатів біля "Макдональдзу" на Майдані. Сам ресторан швидкого харчування закрився. Офіційно - за "технічними причинами".

Сотні силовиків з різних спецпідрозділів закрили частину вулиці від перехожих. Також були помічені міліціонери з автоматами та гвинтівками. Зокрема, на вул. Софійській. Пояснили: аби не допустити сутичок.