Бойовики протягом доби продовжили обстріл околиць Маріуполя Донецької області. Про це "РБК-Україна" повідомили у штабі "Оборони Маріуполя".

"На жаль, з українського боку є втрати і поранені", - йдеться в повідомленні.

Точне число постраждалих поки невідомо.

За минулу добу бойовики 3 рази обстріляли позицій сил АТО в межах сектора "М" (поблизу населених пунктів Новотроїцьке, Гранітне, Широкіно) зі стрілецької зброї, гранатометів і БМП.

Читайте також: Бойовики з метою провокації обстріляли підконтрольну їм Старомихайлівку

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Сьогодні після півночі противник посилив свою активність, збільшив калібр застосовуваного озброєння і вже зробив 3 обстріли українських позицій. Розташування, що дислокуються в околицях н.п.Сопиного потрапили під обстріл зі 152-мм САУ о 00.30. В цей же час супротивник вів вогонь по силам АТО зі 152-мм САУ в районі н.п.Талаківка. Вранці з 5.40 до 6.50 обстрілу з 120-мм мінометів зазнали позиції сил АТО в районі Талаківки", - розповіли в штабі оборони міста.

Нагадаємо, 24 серпня російсько-терористичні угрупування 77 разів порушили режим тиші. Вони тричі застосовували артилерію, 20 разів – міномети та 32 – гранатомети.